Scheers Duurzaam Advies
Projectmanagement | uitvoer | advies
Waarom nu?

Wij kunnen niet doorgaan met het blijven verbruiken van fossiele brandstoffen voor onze energievoorziening. Daarmee zadelen wij onze (klein)kinderen op met grote schaarste en onverantwoorde klimaatveranderingen. Het is de hoogste tijd over te stappen op duurzame bronnen zoals zonne- en windenergie.

               

Op dit moment biedt duurzame energieopwekking nieuwe kansen voor ondernemingen, particuliere woningeigenaren en (sociale) verhuurders: Het is rendabel om te investeren in een beter milieu! Dit komt doordat de prijs van elektriciteit uit het stopcontact de afgelopen jaren fors is gestegen en de prijs van zonnepanelen juist spectaculair gedaald (zie de twee figuren hieronder).   

               

De verwachting is dat de komende jaren de vraag naar energie wereldwijd zal toenemen. In combinatie met afnemende voorraden fossiele brandstoffen, zal dit leiden tot prijsstijgingen. Het voordeel van de zonnepanelen zal daarmee in de loop der jaren toenemen. 


Wilt u onze uitgebreide folder ontvangen? Heeft u vragen? Mail ons: info@duurzaamadvies.nu